Over mij

 

Sanne Vermaas, freelance filmmaker Den Haag
 

Over Sanne Vermaas: freelance filmmaker uit Den Haag

Als freelance filmmaker vertel ik al 20 jaar verhalen. En mooie verhalen zitten overal. Soms moet je alleen wat beter zoeken. Dus als ik er één gevonden heb, wil ik het in volle glorie laten zien. Beeld, muziek en gesproken woord weeg ik zorgvuldig af. Ze staan in dienst van het verhaal. Bereidwillig om de kijker bewust te maken van de boodschap of sfeer.

Dat het geloofwaardig is, daar gaat het om. Ik hou van authentieke films, het mag ongepolijst zijn. Zelfs als je qua filmtechniek alles uit de kast trekt, moet er iets ontwapenends in zitten. Roept een film emotie op? Dan komt het verhaal écht binnen.
 

Wie ik ben

Een gedegen journalistieke achtergrond en passie voor bewegend beeld. Mijn twee talenten komen samen in het vak van freelance filmmaker. Na de School voor Journalistiek, specialisatie televisie en politiek, begon meteen het ondernemerschap. Binnen de regionale omroep en verschillende organisaties ontwikkelde ik mij tot een veelzijdige regisseur, eindredacteur en camerajournalist. Ik maak meerdere soorten films en voel mij thuis in verschillende branches. Zorg en welzijn, marketing en communicatie, bouw en infrastructuur en de waterwereld.

Evariste Producties is afgeleid van mijn derde naam Evariste. Ik ben vernoemd naar mijn Vlaamse opa: Evarist.

 

Wil je met mij werken? Mail of bel!