Film laten maken

 
Beelden zeggen meer dan woorden. Effectief dus om een boodschap over te brengen. Als filmmaker ben ik specialist in het vertellen van verhalen met film. Wil jij ook een film laten maken?
Neem dan contact met me op!
 

Specifiek soort film laten maken?

Ik maak films voor allerlei media: traditionele, sociale en vooral online media. Vind je het belangrijk dat de film je doelgroep bereikt? Dan zorg ik ook voor een effectieve inzet van jouw online video op YouTube en Facebook.
 


Online video

Online video is een krachtige manier om je doelgroep te bereiken. Video is gewilder dan tekst. De inhoud blijft beter hangen. En Google en Facebook geven er voorrang aan in de zoekresultaten.

Meer over een online video laten maken


Bedrijfsfilm

Laat je doelgroep zien én voelen waar je bedrijf voor staat. Want een goede bedrijfsvideo roept emotie op bij je kijker. Het laat zien waarin je uniek bent. En wat de voordelen van een samenwerking met jou zijn.

Meer over een bedrijfsfilm laten maken


Documentaire

Een documentaire is dé manier om een echte verbinding met de kijker te leggen. Het trekt hem het verhaal in, alsof hij het zelf beleeft. Dat de boodschap van de film dan binnenkomt, is onvermijdelijk.

Meer over een documentaire laten maken


Sfeerfilm

Met de juiste mix van beeld, muziek, vormgeving en soundbites roep ik het gewenste gevoel op bij jouw kijker. Een sfeerfilm is daarmee een perfect promotiemiddel. Maar net zo goed een mooie herinnering.

Meer over een sfeerfilm laten maken


Andere films

Je kunt bij mij ook een ander soort film laten maken, zoals een promotiefilm, voorlichtingsfilm, drone video of animatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.
 

Wil je met mij werken? Mail of bel!