Online video laten maken?

 
Wil jij een online video laten maken om je doelgroep te bereiken? Slimme keuze want die bekijkt liever een video van je bedrijf dan erover te lezen. De inhoud blijft beter hangen. En in de zoekresultaten van Google en Facebook krijgen video’s voorrang. Maar hoe kom je aan goede video’s die je online kunt inzetten? Simpel. Daar help ik je graag bij!
 

Inzet van online video

De boodschap is bij elke online video anders. Daarom is het goed om eerst te bepalen waar je de film inzet. Op Facebook of je website? Voor wie is hij bedoeld? En wat wil je ermee bereiken?

Je merkt het al: voordat we gaan filmen, ben ik nieuwsgieriger dan aagje. Want door de juiste vragen te stellen, worden de contouren van je video vanzelf duidelijk. Formaat, duur, stijl. We stemmen ze af op je doel en doelgroep.
 

Online videomarketing

Wil je echt impact maken? Dan behaal je met een structurele aanpak de beste resultaten. Zo was ik anderhalf jaar eindredacteur van het YouTube-kanaal van Schiphol. Met een team gaven we wekelijks een kijkje achter de schermen van de luchthaven. De introductie van Tesla Taxi’s op Schiphol bijvoorbeeld. Of de aankomst van wereldleiders in Nederland. Dankzij online videomarketing groeide het kanaal van Schiphol tot meer dan 40.000 abonnees.
 

Online video’s van Schiphol

Een Evariste Film is vakkundig

John de Zwart, online content specialist en destijds producent Schiphol filmteam.

“Sanne is een alleskunner, zowel projectmatig als creatief, en dat is een bijzondere en waardevolle combinatie: ze is filmer, regisseur en eindredacteur. Het betekent dat ze voor ons met grote vakkundigheid op meerdere vlakken inzetbaar is en altijd op tijd en op kwalitatief hoog niveau werk levert. Daarnaast is Sanne een prettige persoonlijkheid die helder ideeën kan vertalen naar beeld en dat naar klanten op een heldere manier weet over te brengen.”

Met het filmteam van Schiphol wonnen we in 2014 de Grand Prix Content Marketing Award.
Enkele online video’s die Schiphol mij liet maken:


 

Wil jij ook online video inzetten om je doelen te bereiken?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een prijsopgave.

Wil je met mij werken? Mail of bel!