Bedrijfsfilm laten maken?

 
Show, don’t tell. Natuurlijk kun je vertellen waar je bedrijf voor staat. Maar het is veel krachtiger om het je doelgroep te laten zien. Vóélen als het even kan. Want jouw bedrijfsverhaal met mooie beelden en muziek roept geheid emotie op. Een goede bedrijfsfilm brengt in beeld wat jouw bedrijf uniek maakt. Waarom klanten of medewerkers het waarderen. En welke voordelen jouw bedrijf de klant oplevert. Dat geeft niet alleen een positief beeld van je bedrijf, maar trekt ook nieuwe klanten aan. Het loont daarom om een professionele bedrijfsfilm te laten maken.
 

Authentieke bedrijfsfilm

Belangrijk voor een bedrijfsvideo is dat hij geloofwaardig is. Afhankelijk van het doel van de film zijn er verschillende manieren om dat te bereiken. Bijvoorbeeld om je klanten aan het woord te laten. Wat vonden zij van jouw dienst? En welke resultaten hebben zij ermee bereikt?
 

Voorbeeld van bedrijfsfilms

Een Evariste Film is aansprekend

Eveline Malherbe, communicatieadviseur zorgorganisatie Levin.

“Sanne kan zich goed inleven in onze doelgroepen en samen met haar creatieve en professionele inslag weet ik dat de film altijd tot mijn tevredenheid is. Ik vind het fijn dat Sanne kritisch is en ook ‘ongevraagd’ advies geeft. Ook is zij flexibel en denkt mee. Dat is wat je anno nu niet vaak meer tegenkomt. Wij ontvangen positieve reacties op de films. Ze zijn aansprekend, persoonlijk en leuk om te kijken. Ik beveel Evariste Filmproducties aan, aan iedereen die goede krachtige films wil waarmee jouw doelstellingen behaald worden!”

Voor zorgorganisatie Levin was het duidelijk dat het bedrijf pas goed in beeld gebracht kon worden als al hun diensten en doelgroepen gefilmd waren. Daarom werden er eerst films gemaakt van hun peilers ‘wonen, dagbesteding, opvang&logeren en individuele begeleiding’. Daarna konden de beelden en quotes prachtig verwerkt worden tot een compilatie die goed de kracht van Levin laat zien.

Bekijk hier het resultaat:


Het bedrijf Hill+Knowlton wilde een oprechte bedrijfsfilm. Dus schreef ik een script gebaseerd op echte situaties om de belangrijkste werkzaamheden te symboliseren. En ik interviewde twee prominente klanten. Met typerende filmstijl, vormgeving en kleurgebruik, maakte ik een bedrijfsfilm waar Hill+Knowlton zich volledig in herkende.

Bekijk het eindresultaat:


 
 

Wil jij ook authentieke bedrijfsfilm laten maken?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een prijsopgave.

Wil je met mij werken? Mail of bel!